Şehit Mehmet Selim Kiraz İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0264 471 71 72
WEB https://smskiho.meb.k12.tr
Adres : Ahmetler Mah. Kiremitçi Sokak, No 8 197166 Karapürçek/Sakarya
VİZYON : Kaliteli bir eğitim ve sevginin merkezi olarak , her öğrencinin başardığı, daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, örnek bir okul olmak.
MİSYON : Çağdaş, sosyal, aktif , yeteneklerinin farkında ve yeteneklerini doğru yerde kullanan doğaya ve çevresine duyarlı, birey haklarının bilincinde, kendine güvenen , Atatürk ilke ve inkılaplarına ve inançlarına bağlı, etik değerlere sahip, yaşam boyu öğrenen, ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanları seven bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :normal
Saatler : Okula giriş: 08.50 Okul çıkış : 15.25
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Ulaşım : OKULUN YANINDAN GEÇEN MİNİBÜS VE OTOBÜSLER İLE OKULA RAHATLIKLA ULAŞIM SAĞLANMAKTA.
Yerleşim Yeri : Yerleşim Yeri Bilgisi : Okul Karapürçek ilçesine bağlı Ahmetler Mahallesinde bulunmaktadır. Genellikle müstakil evlerden oluşan mahallede 2 ve 3 katlı yapılarda yer alıyor. Halk geçimini genellikle fındık tarımıyla uğraşarak ve civarda bulunan fabrikalarda çalışarak sağlamaktadır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 24 km, ilçe merkezine 1,5 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :